Click for more products.
No produts were found.

Altar Q by Oscar Valladares

A 2018-as IPCPR kiállításon Oscar Valladares bemutatta új Altar Q termékcsaládját.
Az Altar Q szivar csak egy méretben kapható, ez egy 6×52-es toro, amely ecuadori Sumatra borítót, valamint a hondurasi Copánból származó kötőanyagot és töltőanyagot használ.
16 darabos dobozokban kerül forgalomba.

A név egy, a hondurasi Copánban talált emlékműről származik, amely megfejti a város történetét. Yax Pac maja király 776-ban felbérelte Altar Q-t, hogy olyan épületeket és emlékműveket hozzon létre, amelyek bizonyítják isteni jogát a trónra. Ennek a projektnek része volt egy négyzet alakú tömb, amelynek minden oldalán négy elődje, összesen 16 uralkodó szerepelt. Az Altar Q szivar doboza ennek az emlékműnek a másolata, és minden egyes szivar a 16 uralkodó egyikét képviseli, mindegyiknek a saját nevével a szivargyűrűjén. Mind a 16 szivar mindegyik lábszalagja egyedi, más-más névvel.

Read moreShow less
Szűrés eszerint

Cikkszám: A009994
5 800 Ft (bruttó)
Opera: Készleten - Utoljára érkezett: 2023-06-30
szivar-méret szivar-gyűrűméret szivar-átmérő szivar-méret
15.24 52 20.64 toro
A keverék ecuadori Sumatra borítót, hondurasi kötőanyagot és töltőanyagokat tartalmaz, ami egy közepes testű, érzékeket rabul ejtő dohányzási élményt eredményez. Az Altar Q szivarok komplex ízprofilt kínálnak. A föld, az étcsokoládé, a pörkölt kávé és a finom fűszerek jegyei harmonikus és mélyen...
Mutasd 1-1 ig a(z) 1 elemet

Menu

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Hozz létre egy ingyenes fiókot a kedvelt elemek mentéséhez.

Sign in

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlisták használatához.

Sign in