Click for more products.
No produts were found.

Drew Estate Herrera Esteli Habano

A Herrera Esteli a Drew Estate csapat legújabb tagjának, Willy Herrerának az agyszüleménye. Willy jelenléte a Drew Estate-nél figyelemre méltó, mivel autentikus kubai befolyást hoz a csapatba. A Herrera Esteli egy közepes plusz keverék, amely kivételesen krémes, a fűszerek és az édesség nagyszerű egyensúlyával. A Herrera Esteli a kiválasztott kiskereskedőknél lesz kapható 25ct Slide Lid dobozokban. A márka ötféle méretben lesz kapható, köztük a Short Corona Gorda, a Robusta Extra, a Lonsdale Deluxe, a Toro Especial és a Piramide Fino.

JD beszél arról, hogy Willy a Drew Estate fedélzetére érkezett:

"A legtöbb cégtől eltérően úgy döntöttünk, hogy lassan és visszafogottan közelítjük meg a csatlakozását a csapatunkhoz. Lényegében egy évnél hosszabb időre egy padon ültettük Nicában, és odaadtuk neki a dohányaink kulcsát, majd azt mondtuk: "Hozz létre egy nagyszerű szivart..." Nem szabtunk neki határokat vagy korlátokat. Willy aztán örökké ezen az első keveréken dolgozott... egy kicsit megőrjített, sok rossz keverékeket készített, de azt hiszem, egy kicsit túlterheltük őt - nem hiszem, hogy felkészült volna arra, hogy ennyi dohányból keverjen, inkább ijesztő... Nicholas segített neki egy kicsit lökdösni itt-ott, és voilá! Willy valami olyat alkotott, amit nagyszerűnek tartok.

Az út során Willy egy kivételes kézzel készített szivar bunchero és rolero lett. Nézzétek meg, ha a közeli boltban van! Kérdezzen tőle rengeteg kérdést, amíg ott van!"

Read moreShow less
Szűrés eszerint

Cikkszám: A009027
5 700 Ft (bruttó)
Opera: Utolsó darabok - Utoljára érkezett: 2024-06-09
szivar-méret szivar-gyűrűméret szivar-átmérő szivar-méret
15.24 60 23.81 double toro
Enyhén fűszeres, halványan édes, csak egy csipetnyi visszafogott dióssággal, ez a közepes testű szivar valóban "cubanesque" mind ízében, mind tapintásában. Erősen ajánljuk ezt a szivart minden olyan nem ízesített Drew Estate szivar rajongónak, aki a Liga Privada vonalat részesítik előnyben az...
Mutasd 1-1 ig a(z) 1 elemet

Menu

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Hozz létre egy ingyenes fiókot a kedvelt elemek mentéséhez.

Sign in

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlisták használatához.

Sign in