Click for more products.
No produts were found.
Szűrés eszerint
Szűrés eszerint
Ár
  • 9 000 Ft - 12 000 Ft

Méret / Size

La Estancia

A Meerapfel család kubai dohányt tároló hatalmas raktáraikban kutakodott, és létrehozta a La Estancia-t, egy Európában egyedülálló szivar márkát, amely kubai és nicaraguai dohányt egyaránt tartalmaz.

A La Estancia keverését Jeremiah és Joshua Meerapfel végezte, a két testvér, akik a családi tulajdonban lévő belga M. Meerapfel Söhnn cég mögött állnak.
A Meerapfelek jól ismertek a szivariparban a kubai dohány beszerzéséről és közvetítéséről, valamint az afrikai kameruni dohány termesztéséről.

"Valakinek meg kellett tennie" - mondta Jeremiah Meerapfel az új kubai keverékről. "Aki ismeri a családom történetét, az tudja, hogy nagyapám, Heller az egyik legnagyobb kubai dohányfelvásárló volt. Bálányi kubai dohányt szereztünk be évtizedek óta. Szinte minden évtizedből van kubai dohányunk az embargó óta, és hosszú ideje tároljuk.

Read moreShow less
Szűrés eszerint

Cikkszám: A009620
12 000 Ft (bruttó)
Opera: Készleten - Utoljára érkezett: 2024-06-09
szivar-méret szivar-gyűrűméret szivar-átmérő szivar-méret
14.81 52 20.64 robusto
A La Estancia Edición Exclusiva egy makulátlan szivar, könnyű kezdéssel és tökéletes húzással. Intenzív édesség alakul ki, amely példátlanul sokáig megmarad a szájban. Ez a szivar egy ünnep, nem csak a gigantikus füstfejlődés miatt, hanem a többrétegű aroma miatt. A finom fűszeresség a végéig...

Cikkszám: A009619
9 000 Ft (bruttó)
Opera: Jelenleg nem elérhető
szivar-méret szivar-gyűrűméret szivar-átmérő szivar-méret
16.51 56 22.23 double toro
A La Estancia Edición Exclusiva egy makulátlan szivar, könnyű kezdéssel és tökéletes húzással.Intenzív édesség alakul ki, amely példátlanul sokáig megmarad a szájban.Ez a szivar egy ünnep, nem csak a gigantikus füstfejlődés miatt, hanem a többrétegű aroma miatt.A finom fűszeresség a végéig...
Mutasd 1-2 ig a(z) 2 elemet

Menu

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Hozz létre egy ingyenes fiókot a kedvelt elemek mentéséhez.

Sign in

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlisták használatához.

Sign in