Click for more products.
No produts were found.

My Way by Bayron Duarte

Az egyik legújabb kiadásához a cég lehetőséget adott a vezető keverőjének, Bayron Duarténak, hogy kiadja saját szivarját. Duarte a névadó projektjéhez úgy döntött, hogy megteszi az elképzelhetetlennek tűnő dolgot: a borítót fordítva rakja fel.

Ahogy az köztudott, a borítólevél alja - az az oldal, amely nem a nap felé néz - a szivar sodrásakor asztalon felfelé kerül. Ezzel az erezet a szivar belseje felé kerül, és bár az erezetet teljesen elrejteni szinte lehetetlen, mégis a szebbik fele látható a fogyasztó számára. Duarte azonban úgy döntött, hogy szembemegy ezzel a trenddel, és mexikói San Andrés levelet használ a borítóhoz, és úgy fordítja meg, hogy a durvább - és egyesek szerint csúnyább - oldala kifelé nézzen. Alatta Duarte hondurasi és nicaraguai dohány keverékét választotta a tölteléknek, a kötőanyagot pedig hondurasi dohány tartja össze.

A My Way by Bayron Duarte szivarokat a 2017-es IPCPR-en mutatták be, és mindössze 1.000 db 20-as csomagolású doboz gyártását jelentették be.

Read moreShow less
Szűrés eszerint

Cikkszám: A010021
4 400 Ft (bruttó)
Opera: Készleten - Utoljára érkezett: 2023-06-30
szivar-méret szivar-gyűrűméret szivar-átmérő szivar-méret
15.24 54 21.43 toro
(1)
A szivar gyújtása után borsos, majd kávé és citrusok ízei törnek elő.Később virágos gyümölcsös aromák jelenléte tapasztalható, majd kakaós jegyek.A szivar felétől az ízek átváltanak földes profilra, kakaóval, a fűszerekkel, a mézzel és a citrusokkal vegyítve.
Mutasd 1-1 ig a(z) 1 elemet

Menu

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Hozz létre egy ingyenes fiókot a kedvelt elemek mentéséhez.

Sign in

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlisták használatához.

Sign in