Click for more products.
No produts were found.
Szűrés eszerint
Szűrés eszerint
Ár
  • 6 900 Ft - 8 500 Ft

Méret / Size

Diamond Crown Julius Caeser

Az 1875-ben egy kis magyar faluban született Julius Newman és családja 1888-ban hajózott át az Atlanti-óceánon, hogy az amerikai álmot keresse. Mivel Juliusnak nem volt középső neve, választania kellett egyet, mielőtt a munkások kitölthették volna a beutazási papírokat. Mivel tanácstalan volt, a bevándorlási hivatalnok segítségét kérte, aki a nagy római Caesart javasolta. Julius örült a gondolatnak, hogy egy történelmi vezető és hódító után nevezték el, de az ügyintéző elírása miatt - a Caeser-t "e"-vel írták. Így született Julius Caeser (J.C.) Newman, amerikai állampolgár.

Bátyjaival ellentétben, akik szabók lettek, J.C. vágyott a szivargyártásra. Édesanyja ezért havi 3,00 dollárt fizetett egy tapasztalt szivargyárosnak, hogy megtanítsa fiatal fiát a kézi szivarcsavarás művészetére. J.C. nem is sejtette azon a napon, 1895 májusában, amikor megalapította cégét, és kézzel sodorta első 500 szivarját a családi fűszeresnek, hogy ezzel egy olyan családi örökséget alapított meg, amely négy generációval később is virágozni fog. Valójában az 1895-ben engedélyezett 42 000 szivargyártó közül a J.C. Newman Cigar Company az egyetlen prémium szivargyártó, amely még mindig az alapító család tulajdonában van, és az ő vezetésével működik.

A Diamond Crown volt a J.C. egyik legkorábbi szivar márkája. Eric és Bobby apja, Stanford J. Newman 1995-ben újra piacra dobta a Diamond Crown-t, hogy megemlékezzen a J.C. Newman Cigar Company 100. évfordulójáról. A teljesebb ízű Diamond Crown MAXIMUS 2002-ben következett.

2010-ben, J.C. 135. születésnapja és cégünk 115. évfordulója alkalmából megjelent a Diamond Crown Julius Caeser. A Diamond Crown Julius Caeser szivarokat aprólékosan, kis tételekben, kézzel sodorja a Tabacalera A. Fuente a Dominikai Köztársaságban. Mint minden Diamond Crown szivar, a Julius Caeser is a legmagasabb szintű minőségellenőrzésnek van alávetve.

Felfedezheti, hogy a Julius Caeser merész, gazdag, jellegzetes ízét a különösen ízletes ecuadori havannamagos borító, valamint a finom dominikai kötőanyag, a válogatott dominikai és közép-amerikai töltődohányok öt évig gondosan érlelt, sima, robusztus keveréke adja.

Read moreShow less
Szűrés eszerint

Cikkszám: A010082
6 900 Ft (bruttó)
Opera: Jelenleg nem elérhető
szivar-méret szivar-gyűrűméret szivar-átmérő szivar-méret
11.94 52 20.64 robusto
A 2010-ben megjelent szivar, miután 2009-ben megjelent az IPCPR Trade Show-n, a cég alapítója előtt tiszteleg, aki több mint 125 évvel ezelőtt elindította a céget! A szivar elején cédrus, tejszín és a frissen vágott fű ízei érezhetőek, a második harmadban a csokoládé és az aszalt gyümölcsök...

Cikkszám: A010083
8 500 Ft (bruttó)
Opera: Jelenleg nem elérhető
szivar-méret szivar-gyűrűméret szivar-átmérő szivar-méret
15.24 52 20.64 toro
A Diamond Crown Julius Caeser Toro krémesen indul, azonnali cédrus, bőr, keserű eszpresszó és föld ízekkel. A profil az egész első felében krémes marad, majd hirtelen édesebbre vált, egy nagyon erős mazsolás jegy kerül a középpontba. Az egyéb ízek nagyjából ugyanazok maradnak, a cédrus, a föld...
Mutasd 1-2 ig a(z) 2 elemet

Menu

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Hozz létre egy ingyenes fiókot a kedvelt elemek mentéséhez.

Sign in

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlisták használatához.

Sign in