Click for more products.
No produts were found.

Cuaba

A Cuaba márkára jellemző, hogy a Habanos nagyon jellegzetes formájú, úgynevezett Double figurados szivarjai.

Ez a márka a 19. század végén újraalkotja a Double Figurados Habanos divatossá vált stílusát. Egy évszázaddal később, 1996-ban a Romeo y Julieta gyárban újjáélesztették ezt a hagyományos stílust.

A Double Figurados, a szivargyárosok művészetének csúcsát képviselik, és már csak ezért is megérdemlik, hogy minden szivarrajongó gyűjteményében helyet kapjanak.

A Cuaba kezdetben csak viszonylag kis méreteket kínált, a Divinos, Tradicionales, Generosos és Exclusivos nevűeket. 2003 óta három sokkal nagyobb vitola, a Distinguido, a Diadema és a Salomón is megjelent a standard választék részeként.

A Cuaba egy indián szó, amely Kolumbusz Kristóf idejéből származik, amikor Kubába érkezett. Ez egy erősen gyúlékony bokor neve volt, és a vallási szertartások során szivarok meggyújtására használták.

Minden Habanos "Totalmente a Mano con Tripa Larga"- Teljesen kézzel készült hosszú töltelékkel, a borító töltelék levelei a * zónából származnak, a * régióból, Kubából.

Read moreShow less
Szűrés eszerint

Cikkszám: A004231
8 800 Ft (bruttó)
Opera: Készleten - Utoljára érkezett: 2024-04-24
szivar-méret szivar-gyűrűméret szivar-átmérő szivar-méret
10.16 43 17.07 petit corona
A Cuaba Divinos eltér a termékcsalád többi tagjától, mivel lapos és nem hegyes a kupakszerkezete, a jelenlegi tételnek kiváló colorado maduro sötét és olajos borítója van, és ízre kissé teltebb, mint a termékcsalád többi tagja. A sötétebb burkolat kissé édesebb ízt ad, fűszeres és földes...
Mutasd 1-1 ig a(z) 1 elemet

Menu

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Hozz létre egy ingyenes fiókot a kedvelt elemek mentéséhez.

Sign in

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlisták használatához.

Sign in