Click for more products.
No produts were found.
Szűrés eszerint
Szűrés eszerint
Ár
  • 1 220 Ft - 5 900 Ft

Méret / Size

José L. Piedra

A Jose L. Piedra szivarok egy olyan Kubában láttak napvilágot, amely még nem találkozott a forradalommal. 1880-ban Vicente és Jose Lamadrid Piedra megalapította a Jose L. Piedra kereskedelmi márkát, és egy rövid, 1990-es 6 éves szünetet leszámítva még mindig ők készítik a piac legnépszerűbb kubai szivarjait.

A Jose L. Piedra dohányt a Vuelta Arriba exkluzív régióban termesztik, Kuba azon régiójában, amely a világ legjobb szivardohány termőterületeinek egyike. A Vuelta Abajo a Habanos dohány fő forrása, és az egyetlen olyan régió, ahol többféle levelet termesztenek. De még itt is a dohánytermesztő terület kevesebb mint egynegyede rendelkezik a Vegas Finas de Primera státusszal, amely a Habanos dohánytermesztéshez szükséges. Ezt a prémium dohányt felhasználva Jose L. Piedra 6 kisebb, géppel sodort szivar készítésébe kezdett, de később áttért a kézzel sodort szivarok briliáns választékára, amely a kubai belföldi fogyasztásban nagyon népszerű márkává vált. Ezeket a szivarokat a Santa Clarában, a kubai Villa Clara tartomány fővárosában található gyárukban készítik.

Ez mind érdekes lehet, de a fontos rész, mint minden szivar esetében, az íz. A Jose L. Piedra szivarokat enyhe vagy közepes testűnek tartják, kellemes aromával és kissé erős, de tipikusan kubai ízzel. Mindezt egy nagyon versenyképes árcédulával hozza el Önnek a márka, ezért ezek a kubai szivarok a legkelendőbbek közé tartoznak, és reméljük, hogy megtartják a tőlük megszokott minőséget.

Read moreShow less
Szűrés eszerint

Cikkszám: A007408
5 900 Ft (bruttó)
Opera: Jelenleg nem elérhető
szivar-méret szivar-gyűrűméret szivar-átmérő szivar-méret
15.24 43 17.07 lonsdale
Kellemes íz és illat. Kellemes, közepes ízű füst jó áron. Könnyen hozzáférhető ízekkel rendelkezik. Kissé fanyar, füves, fiatal dohány íze érezhető a meglehetősen krémes kávé és fás ízek között.
Mutasd 1-6 ig a(z) 6 elemet

Menu

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Hozz létre egy ingyenes fiókot a kedvelt elemek mentéséhez.

Sign in

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlisták használatához.

Sign in