Click for more products.
No produts were found.

Hiram & Solomon Cigars

Közzétéve6 hónap óta
Kedvelt1

Már az 1800-as évek közepéről vannak feljegyzések, amelyek leírják azt a hagyományt, hogy a testvérek az összejövetelek alatt és után szivaroztak. A szivarozás gyakorlata a mai napig nagyon sok páholyban él. Ezt a szokást a testvérek számára a pihenés, az eszmecsere, valamint az egyszerűség és a közösség élvezete jelenti, amely a testvériség lényege.

Ez az, amiről a Hiram & Solomon Cigars szól. Kiindulási alapelveink az, hogy a szabadkőműves testvéreket összehozzuk egy jó szivar harmóniájában. Állítson fel egy széket, dőljön hátra, gyújtsa meg bármelyik prémium minőségű szivarunkat, és élvezze a történelmet.

Ahogy Fouad Kashouty WB és George Dakrat testvérek együtt élvezték a szivarokat, a beszélgetés végül ugyanahhoz a felismeréshez vezetett: a szabadkőműves dohányosok számára nem volt elérhető szivar a piacon, amelyen a négyzet és az iránytű, vagy bármely más szabadkőműves embléma szerepelt volna. Miután erre a következtetésre jutottak, a beszélgetés témája számtalan magánbeszélgetésre terelődött. A szimpóziumon nem csak egy szabadkőműves tematikájú szivarról, hanem egy olyan minőségi szivar létrehozásának lehetőségéről volt szó, amely nem csak fizikailag képviseli a szabadkőműveseket szerte a világon, hanem olyan minőséget tartalmaz, amely megfelelhet annak a kaliberű kiválóságnak, amelyet maguk a Testvérek tartalmaznak. Fouad Kashouty WB és George Dakrat testvér szívében soha nem hunyt ki az álom egy ilyen szivar megalkotásáról és büszke birtoklásáról.

Az ötlet folyamatosan újra és újra megfordult a fejükben. Lelkes szivarfogyasztóként minden alkalommal, amikor egy szivart tartottak a kezükben, elképzeltek egy olyan szivart, amely a Testvériség szimbólumaként készül, de mindenki számára elérhető. Ahogy az ambíció tovább nőtt bennük, kutatva és tanulmányozva keresték a megfelelő helyet, ahol elkezdhették közös álmuk, a Masonic Cigars megalkotását.

Kezdetben Kashouty WB és Dakrat testvér a Dominikai Köztársaság szépségében alakították ki első telephelyüket, majd nem sokkal később Nicaraguába költöztek, ahol megdöbbentően finom és összetett testű dohányt szüreteltek, hogy a világ legjobb szivar márkáinak ízvilágával és minőségével vetekedjenek.

2020-ban, amikor Dakrat testvér nyugdíjba vonult, WB Kashouty vette át a céget a felesége, Romy oldalán. Mivel maga is lelkes szivarozó és a világpiacokon szerzett tapasztalatokkal rendelkezik, Romy segített a Hiram & Solomon Cigars portfólióját több nemzetközi országra kiterjeszteni, és megerősítette azt a képet, hogy a Hiram & Solomon Cigars nem csak a szabadkőművesek számára készült, hanem mindenki számára élvezhető.

Továbbá, mivel a szabadkőműves tanítások egyik legalapvetőbb szempontja, elengedhetetlen volt, hogy egy ilyen jelentős vállalatba beépítsék a jótékonyságot. Annak érdekében, hogy lehetőségünk legyen visszaadni támogatóinknak, a Hiram & Solomon Cigars az eladási nyereség egy részét különböző szabadkőműves és nem szabadkőműves közösségi jótékonysági eseményekre ajánlja fel.

Egyetlen reményünk, hogy e szivarok megalkotása pozitív élményeket nyújt mindenféle embernek a világ minden táján. Talán közelebb hozza majd egymáshoz a testvéreket, akik egy találkozó után a szivar mellett kötődnek össze. Talán egy nem testvérnek is kedvet ad ahhoz, hogy megismerje a szabadkőművességet és annak történetét. Talán a mi tapasztalatunk inspirál valakit, hogy kövesse az álmát, és soha ne adja fel. Legalábbis biztosak lehetünk abban, hogy egy következetesen ízletes, minőségi szivart adtunk, amely mindenki ízlését kielégíti, és büszkén képviseli a szabadkőműveseket szerte a világon.

Menu

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Hozz létre egy ingyenes fiókot a kedvelt elemek mentéséhez.

Sign in

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlisták használatához.

Sign in