Click for more products.
No produts were found.

My Father - A Garcia család

Közzétéve1 év óta
Kedvelt0

A CSALÁD TÖRTÉNETE

Minden nagyon szerényen kezdődött, amikor Jose Pepin Garcia és családja 2003-ban egy nagyon kis szivargyárat alapított Little Havannában. Jose Pepin Garcia abban a pillanatban még nem is gondolta volna, hogy a szivarok iránti szeretete és szenvedélye segít neki abban, hogy a szivaripar egyik legelismertebb vállalatát építse fel. Cégei a magasan értékelt és jól megkülönböztetett márkák szinonimájává váltak.

Minden 1950-ben kezdődött, amikor Jose Pepin Garcia Kubában született. Néhány évvel később, alig 11 évesen ül először egy sodróasztalhoz, hogy megsodorja első szivarját. A dohánylevelek mellett felnőtt család szelleme és hagyományai által inspirálva született és fejlődött Jose Pepin Garcia.

"Egy életre szóló szenvedélyről van szó! Nem csak egy szivarról van szó, hanem egy álomról - a Garcia álmáról!" - mondja Jose Pepin Garcia.

2009. augusztus 29-én a Garcia életének egyik legemlékezetesebb pillanata volt a My Father Cigars megnyitása Nicaraguában, más néven a Garcia Family Industrial Parkban. Egy hét hektáros komplexum, egy telepített gyártási folyamattal, amely lehetővé teszi a dohány betakarítását, csomagolását és a kiskereskedőkhöz való szállítását.

Don Pepin Garcia, akit a Cigar Aficionado 2008-ban "Amerika legforróbb szivargyártójának" választott, és fia, Jaime Garcia számtalan keveréket fejlesztett ki a My Father Cigars és a piac számos legnevesebb cége számára. Janny Garcia, Pepin lánya vezeti a My Father Cigars központját. A nagyszerű csapatvezetéssel együtt jár a nagyszerű csapateredmény, a legnagyobb nemzetközi elismerést kapták a szivariparban.

Az év legjobb szivarja 2012-ben a Flor de Las Antillas lett.

A Garcia család továbbra is követi azt a hagyományt, amelyet Kubában éltek és tanultak, és büszkén birtokolnak két gyárat, a dorali központot, amely egy butikgyár, tizenkét szakértő szivarsodróból álló csapattal, akiket maga Don Pepin képzett ki. A másik a Garcia család ipari parkja Estelíben, Nicaraguában, ahol több mint háromszáz szivarsodró dolgozik. Mindkét gyár felelős azért a tizenkét cégtulajdonban lévő márkáért, amelyek ma a piacon vannak.

A Garcia Family keverékei kompromisszumok nélkül robusztusak és aromásak, és az erő, a gazdagság és a fűszeres aroma különleges kombinációjáról, valamint a nehéz befejezésről ismertek. A konstrukció egy nagyon aprólékos, kézzel készített szivar, gyönyörű borítóval és hagyományos hármas kupakkal.

A Pepin hagyományai, szíve és lelke kerül minden egyes szivarba, amit készítünk. Az időtálló kubai szivargyártási módszerek szigorú végrehajtása biztosítja, hogy minden általunk készített szivar a lehető legjobb dohányzási élményt nyújtsa.

A MIAMI KÖZPONT

A My Father Cigars központja Doral városában található, Miamiban, USA, Florida államban. Ez egy tágas, jól megtervezett épület, amely a cég összes vezetői és operatív irodájából, raktárából, a "Boutique Factory" besorolású kis gyárból áll, 12 szivarsodróval, akik mind a legmagasabb képzettségűek, és akiket maga a mester tanított: Jose Pepin Garcia; és a "kézzel készített Miami" márkák csomagoló és befejező egysége. Ezen kívül van egy korszerű Cigar-Lounge is, ahol minden ügyfelünket és barátunkat szívesen látjuk, hogy beszélgessenek és természetesen élvezzék a cég teljes szivar márkáit és a Tatuaje eredeti vonalát is.

A GYÁR

A My Father Cigars 2008-ban indult a Garcia család által. 2009. augusztus 29-én volt a "Garcia Family Industrial Park" (My Father Cigars) ünnepélyes megnyitója Estelíben, Nicaraguában. A hét hektáros komplexumban található a My Father Cigars 9 épülete. Mindegyiket egy rendkívül jól megtervezett dohányipari folyamatnak szentelték, amire Estelíben még nem volt példa. A legmodernebb gyárban több mint 1900 alkalmazott dolgozik, akik a dohánnyal foglalkoznak a betakarítástól a csomagolásig és a kiskereskedőkhöz való kiszállításig. Jaime Garcia, a vállalat elnöke személyesen felügyeli az összes műveletet Estelíben, hogy biztosítsa, hogy csak a legjobb dohány kerüljön a fogyasztókhoz. A család tizenkét szivarcsaládot és limitált kiadást ért el, amelyeket Jose Pepin Garcia és fia, Jaime Garcia alkotott.

A My Father Cigars termékcsaládot a Cigar Aficionado két egymást követő évben is a 25 legjobb szivar közé sorolta, a Flor de las Antillas pedig 2012-ben elnyerte a szivaripar legelismertebb díját, az Év legjobb szivarját.

A Garcia család és a My Father Cigars alkalmazottai elkötelezettek amellett, hogy továbbra is a szivaripar legmagasabb minőségi színvonalát nyújtsák fogyasztóiknak.

"Ez nem az imázsról vagy a feltűnésről szól. Hanem arról, hogy a lehető legjobb szivarokat készítsük. Azért tesszük ezt, hogy a legjobb alkotásainkat megosszuk minden vásárlónkkal". - mondta a Garcia család.

Őszintén köszönjük a támogatást és azt, hogy a családunk részei vagytok.

Forrás: myfathercigars.com

My Father Cigars

Menu

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Hozz létre egy ingyenes fiókot a kedvelt elemek mentéséhez.

Sign in

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlisták használatához.

Sign in