Click for more products.
No produts were found.

AJ Fernandez

Közzétéve9 hónap óta
Kedvelt0

ÖRÖKSÉGÜNK

A Kubában nevelkedett és a Fernandez szivarhagyaték gazdag hagyományait átszövő AJ Fernandez páratlan prémium szivarokat gyárt a nicaraguai Esteliben. A kiváló minőség biztosítása érdekében a Tabacalera AJ Fernandez napi műveleteit maga AJ Fernandez vigyázó szeme alatt irányítja.

RÓLUNK

Mi egy családias szivargyártó cég vagyunk, melynek székhelye a floridai Miamiban található. A weboldalunkon található szivarokat AJ keverte a személyes portfóliója számára. Minden egyes márka egyedi dohányzási élményt nyújt, ami AJ dohánytermesztői és keverői tehetségének bizonyítéka. Minden egyes keverék minden összetevőjét az erősség, az aroma és az íz alapján választják ki, hogy sima és kiegyensúlyozott dohányzási élményt érjenek el. AJ valóban mestere a szivarok kiegyensúlyozásának, mindig megtalálja a gazdagság és az ízek tökéletes pontját. Amikor a legfinomabb fermentált és érlelt dohányt AJ kezébe adja, az eredmény a New World, a San Lotano, a Bellas Artes és az Enclave, hogy csak néhányat említsünk. Minden ízlésnek megfelelő szivarral, biztos lehet benne, hogy amikor elszív AJ Fernandez portfóliójából egy szivart, az Ön számára is a szenvedélyről, a fegyelemről és a nagyszerű dohányról fog szólni!


A FARMOK

AJ FernandezA farmok stratégiai szempontból Nicaragua gazdag és termékeny földjein belül helyezkednek el. AJ hatalmas befektetéseket eszközölt az egész országban, hogy saját dohányt termeljen az összes főbb termesztési régióból. Ezek közé a régiók közé tartozik Condega, Jalapa, Esteli, Pueblo Nuevo, Quilali és Ometepe szigete. Minden egyes farm vagy finca, ahogy anyanyelvükön hívják őket, olyan névvel rendelkezik, amely nagyon sokat jelent AJ számára. Néhány név: Finca La Providencia, La Lilia, Los Espejos, San Jose, La Soledad, San Lotano, San Diego, Los Cedros és Santa Lucia.
AJ már korán megértette, hogy a minőségi szivarok évről évre történő előállításához saját dohányt kell termeszteni a következetesség és a kínálat fenntartása érdekében. Rövid idő alatt AJ-nek sikerült egy olyan ingatlanportfóliót felhalmoznia, mint senki másnak, amely lehetővé teszi számára, hogy minden keverékéhez különleges dohányfajtákat termesszen.


A FOLYAMAT

AJ Fernandez Miután a termesztési folyamat véget ér, az utazás a magtól a füstig folytatódik. Ez az az időszak, amikor azok a kezek, amelyekről annyit hallottál, elkezdik megérinteni az értékes leveleket, amelyeket finoman és módszeresen összefűznek, hogy egy kiváló füstölési élményt nyújtsanak.


A GYÁRAK

AJ Fernandez Az AJ Fernandez 2 szivargyárat birtokol és működtet Nicaraguában. A Tabacalera AJ Fernandez de Nicaragua, SA a dohányország szívében, Estelíben, Nicaraguában található. A San Lotano gyár 70 kilométerre északra, Totogalpában található. Ez a 2 gyár lehetővé teszi számunkra, hogy naponta több mint 100.000 szivart készítsünk kézzel. A kézművesek, akik összeállítják a keverékeket és megformálják az egyes szivarokat, amelyeket élvezhetünk, olyan régi módszereket alkalmaznak, amelyeket az elmúlt generációktól örökítettek át AJ-nek.

Menu

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Hozz létre egy ingyenes fiókot a kedvelt elemek mentéséhez.

Sign in

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlisták használatához.

Sign in