Click for more products.
No produts were found.

Márkák

 • 1502

  "Szeretem a napomat egy Emerald-al kezdeni, majd ebéd után egy Rubint elfogyasztani, az estét pedig egy Black Gold-al zárni. „1502 Charlie angyalai” -Enrique Sánchez I.

  A Global Premium Cigars egy nicaraguai dohányipari vállalat, amely a legismertebb és legtekintélyesebb 1502 márka tulajdonosa. Valóban egy nicaraguai kincs.
  Az 1502 prémium márkánkban három, a legmagasabb minőségű dohányvonalat talál, ahol a vetés, a betakarítás, a pácolás, az érlelés és az egyes dohánylevelek kiválasztása a fő szempontunk. Több mint öt év telik el a vetéstől addig, amíg Ön élvezheti egyik finom szivarunkat; ezért a türelem az egyik legnagyobb erényünk a dohánytermesztés művészetében.

  Az 1502 márkánkban három, egymástól teljesen különböző vonalat talál: az 1502 Emerald a „Fina Fuerte” (Finom erős), az 1502 Ruby közepes erősségű és az 1502 Black Gold a legerősebb karakterű. Három látványos kötés, amelyek a nicaraguai ízt kiáltják ki, amely minden alkalommal gyönyörködtet és felejthetetlen élményt nyújt.

  Miért 1502?

  Amikor Kolumbusz Kristóf 1502-ben felfedezte Nicaraguát, nemcsak egy paradicsomi földet fedezett fel, ahol gazdag kultúrájú bennszülöttek éltek, hanem egy új, gazdagsággal teli világot is felfedezett. Olyan gazdagságokat, mint az arany, az ezüst és számos drágakő. De ami a legfontosabb, az az új és finom ízek felfedezése volt, amelyek kétségtelenül meghódították ugyanazokat a hódítókat.

  Amerika meghódítása előtt a kereskedelem az „el trueque”, a termékek cseréje révén zajlott. Ez olyan mértékben történt, hogy Nicaraguában az első hivatalos fizetőeszközünk a kakaóbab volt. Mindazonáltal az is köztudott, hogy a dohányt magasabb értékű csereeszközként használták, mivel ezt az értékes terméket exkluzív szertartásokon használták. Ez a kiváló termék elképzelhetetlen keresletet teremtett a régi világban, és kontinensünk egyik legértékesebb kincsévé vált.

  A Global Premium Cigars itt egyesítette az „el Doblón Español”-t (a spanyol dublont), amely a kasztíliai és aragóniai királyság hivatalos pénzneme volt, az új világ szívének legértékesebb fizetőeszközével, a dohánnyal. A spanyol dublonnal vásárolták és kereskedtek a dohányt a két világ között, és ma van szerencsénk bemutatni Önöknek, ahogyan egy elsüllyedt hajóban felfedezték, és az idő elfelejtette, és most a szabadban van, hogy megcsodálhassuk legértékesebb kincsét: a smaragdot, a rubint és a fekete aranyat. Egy kincs, amely büszkén nicaraguai.

 • AJ Fernandez

  A Tabacalera Fernandez, amelyet az angol nyelvű világ leginkább A.J. Fernandez Cigars néven ismer, elsősorban Nicaraguában termesztett és gyártott, világszerte értékesített szivarokat gyárt.
  A céget Abdel J. Fernandez, egy harmadik generációs szivargyáros vezeti, és a különböző címkék alatt értékesített szivarok, köztük a "Man O'War", a "Diesel" és a "San Lotano" kiemelkedő gyártója.

 • Angelenos

  A VILÁG LEGSZENVEDÉLYESEBB SZIVARRAJONGÓINAK OTTHONA.

  Az Angelenos szivarokat annak a városnak a tiszteletére hoztuk létre, ahol vállalataink, a Prometheus és a God of Fire születtek, és ahol a szivarokat olyan élvezettel és lelkesedéssel élvezik, mint sehol máshol. Természetesen az Angyalok városára, Los Angelesre gondolok, ahol a világ legszenvedélyesebb szivarrajongói közül sokan élnek.

  Az Angelenos szivarok kézzel készülnek ecuadori borítóból és dominikai töltőanyagból és kötőanyagból a Tabacalera A. Fuente y Cia. cégnél Santiagóban, a Dominikai Köztársaságban, és az Angelenos szivarok ötvözik az Angyalok Városának simaságát és kifinomultságát azzal a merészséggel, ami a várost azzá tette, ami ma. 

  Remélem, élvezni fogja ezeket a kiváló szivarokat, és csatlakozik a szivarrajongó társaihoz világszerte.

  Keith K. Park
  Founder and President 
  Angelenos - Prometheus - God of Fire - Sencillo
  Los Angeles, California

 • Arturo Fuente

  Az Arturo Fuente szivarokat folyamatosan a világ legjobb szivarjai közé sorolják.
  A felülmúlhatatlan minőség hírneve, mind az ízek, mind a konstrukció tekintetében, rengeteg hűséges követőt szerzett a szivarok ínyenceinek körében.

 • Bentley

  Bentley szivarok Nicaraguából - Közép-Amerika nemes kultúrája

  A Bentley autómárka valószínűleg mindenki számára ismerős lehet. Az 1998 óta a VW-hez tartozó autógyártó pontosan ugyanezt az esztétikát azonban egy Nicaraguából származó szivarban is megtalálhatjuk. A nemes név mindent elárul: a közép-amerikai állam északi részéből származó dohány talán az egyik legmodernebb a piacon, de semmiképpen sem veszít ezáltal értékéből, épp ellenkezőleg: néhány év alatt a Bentley vállalkozóihoz hasonló nagy manufaktúrák olyan manufaktúra-franchise-t alkottak, amely mindenekelőtt az egyediséget és a hatalmas értéket képviseli.

  Maga a dohánytermesztés nagyon hosszú ideig létezett Nicaraguában, mielőtt úgy döntöttek, hogy a nemes exportterméket hivatásszerűen, manufaktúrák számára termelik. Ennek a régóta fennálló kultúrának köszönhetően a dohány és a termesztés módja semmivel sem marad el a közép-amerikai régió más dohánynemzeteinek termesztésétől. A külső körülmények a trópusi éghajlatnak köszönhetően tökéletesek, így a gazdáknak csak a hagyományos termesztési automatizmusokat kell alkalmazniuk a nemes Bentley Nicaragua szivar előállításához. Ezt a szivart mindenekelőtt a kiválóan sima borítólevél jellemzi.

  A Bentley Nicaragua szivar nem csak a gyártás és a szerkezet tekintetében meggyőző. A tényleges ízében is rendkívül exkluzívnak mutatkozik, ami egyértelműen igazolja az intenzív árat. Az egyes modellekben megjelenő jegyek éppoly értékesek, mint amennyire számosak: a földtől a fáig, a bőrös-mogyorós és a borsos-fűszeres pörkölt aromáktól a 20-100 perces füstölési élmény során kibontakozó különböző aromaszinteket talál. 

  A fent említett sima kötőanyag előnye, hogy mindenekelőtt az égés még mindig hihetetlenül egyenletes, még egy páratlan vagy denigris vágás esetén is. A Connecticut borítót leszámítva ez a nicaraguai Bentley szivar is tisztán nicaraguai termék, ami egyértelműen tükröződik a harmonikus ízélményben. A kiváló minőségű kivitelezés másik nagy előnye a füstölés és a hamu élménye. Ez stabil és szilárd, nem laza és poros, mint ahogyan az a gyengébb minőségű szivaroktól ismert. 

 • Bolivar

  Simón Bolívar a 19. század egyik legnagyobb alakja. Úgy vonult be a történelembe, mint Dél-Amerika nagy részének felszabadítója a spanyol uralom alól.

  A Bolívar márkát 1902-ben hozták létre. Ma a Havanna belvárosában található Partagás gyárban van a székhelye.

  A történelmi személyiség karakterének megfelelően - akiről a nevét kapta - ezt a habanót az ízének erős karaktere jellemzi. A Bolivar a Habanos egyik legerősebb és legízesebb márkája. A * zónából származó töltő- és borítólevelekből álló keveréket a hozzáértő dohányosok különösen nagyra értékelik.

  "Totalmente a mano con tripa larga" - Teljesen kézzel, hosszú töltőanyaggal készül.

 • Brick House

  J.C. Newman elindította a Brick House-t; egy igazi kubai puro szivar, amely a legfinomabb havannai dohányokból készült.
  Családja és öröksége tiszteletére J.C. a Brick House címkét gyermekkori otthona - kis magyar falujuk egyetlen téglaháza - mintájára alkotta meg.
  A helyiek és a látogatók minden este összegyűltek a házban, hogy egyenek, igyanak, dohányozzanak és élvezzék egymás társaságát.
  De a nagy gazdasági világválsággal a Brick House-nak vége lett.

  Több mint 80 évvel később az unokák, Eric és Bobby Newman újraindították a Brick House-t a legkiválóbb nicaraguai dohányok felhasználásával. 
  Minden egyes szivar, amelyet szívós Havana Subido™ levélbe csomagolnak, nicaraguai dohányok gazdag keverékét tartalmazza, amelyeket mesteremberek gondosan, kézzel sodornak.
  A nicaraguai hegyekben érlelt minden Brick House szivar a hibátlan konstrukció, a kiváló minőség és a mesteri keverék ötvözete.

  A Brick House márka egyik napról a másikra szenzációvá vált, az egyik legtöbbet emlegetett szivar lett az interneten, és országszerte bestseller.
  A díjak között szerepel a Best Bargain Cigar és a Cigar Aficionado által a Top 25 Cigars közé helyezett szivar, emellett számos blog és weboldal díjat is kapott.

 • Caldwell

  Robert Caldwell a Caldwell Cigar Co. arca, egy 2014-ben alapított cégé, amely a Dominikai Köztársaságban található Tabacalera William Venturában gyártja a szivarok alapvonalát. Caldwell 2008-ban lépett be a szivariparba, amikor elindított egy concierge-szerű szolgáltatást, amely szivarokat és szivaros kiegészítőket biztosít csúcskategóriás szállodáknak és éttermeknek. Ma már több mint 10 márkával büszkélkedhet, amelyeket három különböző országban gyárt, és ismert a más szivargyártókkal való népszerű közös keverési projektjeiről.

 • Casa de Garcia

  Szakértő kézműves szivarok kedvező áron.
  Ezeket a prémium kézzel készített szivarokat különböző erősségű profilokban kínálják, sima és következetes felépítéssel.
  Akár lágy, akár erős szivarokat választ, a Casa de Garcia nem fog csalódást okozni.

 • Cumpay

  Puro Nicaragua

  A Maya Selva Cumpay szivarok kizárólag nicaraguai dohányból készült nicaraguai puro szivarok.
  A borító Habano Jalapa, a kötőanyag Esteli, a töltőanyag pedig Viso Esteli és Ligero Ometepe.
  Mindez kézzel készült Maya Selva gyárában, a hondurasi Danliban.
  A Cumpay a pörkölt kávé, a mogyoró és a bőr kellemes jegyeit kínálja. 

  Ezt a márkát 1999-ben indították útjára Nicaragua Jalapa-völgyének vulkanikus eredetű magasföldjéről.

 • Dunbarton

  A Dunbarton Tobacco and Trust Cigars egy olyan vállalat, amely azon az alapelven nyugszik, hogy a prémium szivar több mint egy újabb füst, inkább egy luxus életforma.

  A céget az iparág legendája, az ex-Drew Estate vezérigazgatója, Steve Saka alapította, aki rengeteg keveréket kóstol, mielőtt kiadna egy Dunbarton nevet viselő szivart.
  Ezen kívül minden Dunbarton szivar korlátozott számban, kis tételben készül, hogy biztosítsa a maximális minőséget és ízt.

  A Sobremesa, a cég első kiadványa, lelkes kritikákat kapott a közepes és telt testű, föld, édes fűszer, bőr és sötét pörkölt kávé ízvilágáért. Ma ez a rendkívül népszerű márka portfóliójába tartozik a Mi Querida, Muestra de Saka, Sobremesa Brulee, Sin Compromiso Seleccion, Triqui Traca és Todos Las Dias, hét robusztus, teljes ízű prémium szivar, amelyek saját egyedi és finom ízvilággal rendelkeznek, és amelyeket gondosan úgy kevertek össze, ahogyan Saka szereti őket.

  Végül, az Umbagog szivarok egy megfizethető árú termékcsalád, amely a pénztárcabarát fogyasztók számára készült, akik még mindig élvezni szeretnék a Dunbarton szivarok összes komplex árnyalatát.

 • Flor de Selva

  1995 óta, amikor a Flor de Selva Franciaországban elindult, a Maya Selva Cigars kollekciója folyamatosan bővül a rajongók ámulatára és örömére. 

  A jelenleg három márkából - Flor de Selva, Cumpay és Villa Zamorano - álló kollekció a legigényesebb dohányosokat is meghívja, hogy felfedezzék a kézzel készített szivarok hagyományát, Maya által személyesen kiválasztott hondurasi és nicaraguai termőterületeinek (terroir vagy "hely szelleme") kulturált ízvilágát és a puro egyedülállóan kreatív látásmódját. 

  Ezeknek a kiváló szivaroknak a sikere méltó bizonyítéka azoknak az értékeknek, amelyek a Maya Selva Cigars védjegyei: szigorú minőségi követelmények, a föld és a közösségek tisztelete.
  Ezek az alapvető elvek mindig is vezérelték és inspirálták Mayát, a keverékek megalkotásától kezdve a kiskereskedőkkel és nagykövetekkel való kapcsolatáig, a reklámkampányoktól kezdve a csomagolás tervezéséig.

 • Guantanamera

  A Guantanamera szivar egy viszonylag új szivar, amelyet 2002-ben hoztak létre és adtak ki. A márka nevét Joseito Fernández talán legismertebb kubai daláról, a "Guajira Guantanamera" (spanyolul: parasztlány Guantánamóból) című dalról kapta, amelyet minden este szinte minden kubai bárban hallani lehet!

  Ellentétben a legtöbb más Kubában gyártott szivar márkával, amelyek a Pinar del Rio-i Vuelta Abajóból származó dohányt használják, a Guantanamera szivarokhoz használt dohány a Vuelta Arriba régióból származik, amely Kuba közepén található. Ezt a minőségi kubai dohányt használva a szivarokat géppel sodorják, hogy olyan kedvenceket hozzanak létre, mint a könnyű ízű Guantanamera Minuto.

 • H. Upmann

  H. Upmann egy prémium szivargyártó márkaneve. A H. Upmann két régióban gyárt szivarokat: az egyik Kuba szigete, ahol a Habanos SA monopolizálja a dohányipart (a kubai állami dohányvállalat), a másik régió pedig a Dominikai Köztársaságban található La Romana, ahol a francia-spanyol dohánymonopólium, az Altadis SA számára gyártanak, amely az Imperial Tobacco csoport tagja.

  H. Upmann az egyik legrégebbi létező szivar márka, amely az 1840-es évekre nyúlik vissza. Akkor indult, amikor Herman Upmann az 1840-es évek elején otthagyta bankárként végzett munkáját, és Havannában nyitott egy fiókot. Ez lehetőséget kínált neki arra, hogy szivarokat küldhessen haza Európába. Upmann gyorsan rájött, hogy kereskedelmi vállalkozásba kezdhet az iparágban, és 1844-ben egy szivargyárba fektetett, és hivatalosan is elindította a H. Upmann márkát.

  Később, 1922-ben mind az Upmann bank, mind a szivarüzlet csődbe ment, és kénytelenek voltak eladni a J. Frankau & Co. brit cégnek, amely 1935-ig folytatta a szivarok gyártását, amikor is a márkát ismét eladták a nemrégiben alapított Menendez y Garcia Co.-nak, a híres Montecristo szivar gyártójának. Az új tulajdonosok egészen a dohányipar kubai forradalom utáni államosításáig folytatták a H. Upmann szivarok gyártását.

  John F. Kennedy kedvenc szivarja a H. Upmann Petit Corona volt. Az amerikai dohányembargó aláírása előtti éjszakán Kennedy megbízta tanácsadóját, Pierre Salingert, hogy foglaljon le Kennedy számára minden egyes doboz Petit Coronát, amit csak tudott. Kennedy rejtekhelyén összesen 1200 darab H. Upmann Petit Corona szivar volt.

  Ízprofil

  Az Upmann szivarok jellemzően sötétebb színűek, mint a többi kubai szivar. Maguk a burkolatok nagyon kielégítő illatot biztosítanak, amely valóban arra késztet, hogy a lehető leghamarabb meggyújtsuk a szivart. Az Upmann csomagolások a szivarnak némi fűszeres leheletet adnak az ajkakon, és egy rövid édes ízt. A H. Upmann szivarok általában könnyű és közepes erősségűek, de főként közepes erősségűek. A márka napjainkban a totalmente a mano, tripa larga, azaz teljesen kézzel készített, hosszú töltelékű szivarok széles választékát készíti.

 • Hoyo De Monterrey

  Don Jose Gener tizenhárom éves korában vándorolt ki Spanyolországból Kubába, ahol nagybátyja Vuelta Abajo ültetvényén dolgozott. Húsz évvel később, 1865-ben, miután sikeres gyárat nyitott Havannában, megvásárolta Vuelta Abajo egyik legjobb dohányfarmját, és bejegyeztette új szivarmárkáját, a Hoyo de Monterrey-t. A Hoyo szó szó szerint "lyukat" jelent, és közvetlenül utal az ültetvény alacsonyan fekvő fekvésére a San Juan y Martinez folyó termékeny partján. A Hoyo de Monterrey ültetvényre a Vuelta Abajo régió szívében fekvő San Juan y Martinez város főterén lévő kapukon keresztül lehet bejutni, amelyeken a "Hoyo de Monterrey" felirat olvasható. 

  Amikor Gener 1900-ban meghalt, az üzlet irányítását lányára, Lutgarda Generre ruházta át, aki további 30 évig a családban tartotta az üzletet. 1931-ben, hogy a cukornádüzletükre összpontosíthassanak, a Gener család eladta a Hoyo de Monterrey La Escepción szivar márkát a Fernández, Palicio y Cía cégnek, amely már más szivar márkák, például a Punch tulajdonosa volt. Ramón Fernández társának halála után Fernando Palicio lett az üzlet egyedüli tulajdonosa, és 1958-ra az ő szivarcsaládjai tették ki Havanna teljes szivar exportjának 13%-át.

  A Hoyo de Monterrey márka leginkább a könnyedebb ízű, elegánsan összetett, finom, mégis aromás szivarokról ismert, ezek a jellemzők megtalálhatók a híres dupla corona vitola és epicure sorozatukban. Ők voltak az elsők, akik 2005-ben bevezették a Petit Robusto méretet is, egy szivar azoknak, akik szeretik a nagyobb gyűrűméretet, de kevés idejük van egy teljes méretű robusto elszívására. Minden méret tripa larga, totalmente a mano - hosszú töltőanyagú, teljesen kézzel készült, a vuelta abajo régióból származó dohányt használva.

 • José L. Piedra

  A Jose L. Piedra szivarok egy olyan Kubában láttak napvilágot, amely még nem találkozott a forradalommal. 1880-ban Vicente és Jose Lamadrid Piedra megalapította a Jose L. Piedra kereskedelmi márkát, és egy rövid, 1990-es 6 éves szünetet leszámítva még mindig ők készítik a piac legnépszerűbb kubai szivarjait.

  A Jose L. Piedra dohányt a Vuelta Arriba exkluzív régióban termesztik, Kuba azon régiójában, amely a világ legjobb szivardohány termőterületeinek egyike. A Vuelta Abajo a Habanos dohány fő forrása, és az egyetlen olyan régió, ahol többféle levelet termesztenek. De még itt is a dohánytermesztő terület kevesebb mint egynegyede rendelkezik a Vegas Finas de Primera státusszal, amely a Habanos dohánytermesztéshez szükséges. Ezt a prémium dohányt felhasználva Jose L. Piedra 6 kisebb, géppel sodort szivar készítésébe kezdett, de később áttért a kézzel sodort szivarok briliáns választékára, amely a kubai belföldi fogyasztásban nagyon népszerű márkává vált. Ezeket a szivarokat a Santa Clarában, a kubai Villa Clara tartomány fővárosában található gyárukban készítik.

  Ez mind érdekes lehet, de a fontos rész, mint minden szivar esetében, az íz. A Jose L. Piedra szivarokat enyhe vagy közepes testűnek tartják, kellemes aromával és kissé erős, de tipikusan kubai ízzel. Mindezt egy nagyon versenyképes árcédulával hozza el Önnek a márka, ezért ezek a kubai szivarok a legkelendőbbek közé tartoznak, és reméljük, hogy megtartják a tőlük megszokott minőséget.

 • Kraken

  A Kraken egy új márka a szivarpiacon, amelyet Nicaraguában sodornak indonéz és nicaraguai dohányokból.
  A márka mögött ugyanaz a gyártó áll, mint a Condega szivarok mögött.
  Örömmel gyönyörködtetik a szivarok szerelmeseit, akik csak kevés pénzt szeretnének költeni szivarra.

  A Kraken szivarok gyönyörű, jól felépített aromás szivarok, amelyek hatalmas méretük ellenére tökéletesen kiegyensúlyozott keverékkel rendelkeznek.
  Egyenletes égéssel és közepes erősségű húzással, ízében a fa és a föld jegyei keverednek enyhe csokoládés jegyekkel.
  Egy igazán élvezetes szivar, amely nemcsak méretével, hanem minőségével és ízével is lenyűgöz.
  Kiváló választás a merész dohányosok számára, akik egyedi szivarélményt keresnek.

 • Kristoff

  A Glen Case által 2004-ben alapított Kristoff Cigars nemzetközileg ismert az iparág legjobb szivarjainak gyártásáról.
  A Kristoffnál a minőségre, a következetességre és a hozzáférhetőségre összpontosítunk. 
  A világ minden tájáról származó, kizárólag a legmagasabb minőségű, kétszeresen és háromszorosan erjesztett prémium dohányokat használunk, amelyeket művészi módon keverünk össze, hogy a legigényesebb szivarrajongók ízlését is kielégítsük. 

  Szivarjainkat az "entubar" nevű évszázados füstölési technikával készítjük. 
  Ez az ügyes csomózási módszer egy erősebben tömörített szivart hoz létre, amely lehetővé teszi, hogy a levegő az összes levél között közlekedjen, így több aromát és ízt juttatva el az ízlelőbimbókhoz. 
  Ezután minden szivart egyedileg tesztelnek, hogy biztosítsák a jól felépített szivart, amely minden alkalommal tökéletes húzást biztosít.

 • La Aurora

  Az eredeti dominikai szivar, a La Aurora 1903 óta állítja fel a prémium kézművesség mércéjét. Ezeket a kézzel készített kollekciókat úgy állították össze, hogy bemutassák a La Aurora legjobb kínálatát, és megemlékezzenek az elmúlt évek alatt letett mérföldkövekről.

 • Leon Jimenes

  Megérkezett az új generáció. A León Jimenes az első dominikai szivargyártók szakértelmére támaszkodik, és azt napjaink számára újraértelmezi, így egy kifejezetten modern, sima, könnyű füstölésre kialakított választékot kapunk. Az 1987-ben bevezetett márka a La Aurora örökségének és a következő fejezetnek az ünneplése, amely egy igazi eredetet jelent.

 • Maya

  2000-ben teljesen más típusú gyártmány jelent meg:
  cigaretta méretű, de kellemesen aromás, közép-amerikai, jávai és európai dohányokból készített Maya szivarka. 5 darabos dobozban került a fogyasztókhoz eleinte csak natur minőségben, de a termék sikere hamarosan két újabb variánst is életre hívott, a vanília és a cherry ízesítésűt.
  További fejlesztésként 2003-ban megjelent ezek filteres változata is Maya Premium néven, 10 szálas csomagokban.

 • Montecristo

  A Montecristo márka a legnépszerűbb havannai szivarok márkája, a Montecristo no. 4 petit corona (vagy mareva) a világ legkelendőbb havannai szivarja. Az utóbbi években a termékcsaládot a rendkívül népszerű Edmundo és Petit Edmundo is bővítette. A nagyra értékelt limitált kiadások: A Montecristo D, Sublimes és Grand Edmundo kivételesen sikeres márka.

  A márkát 1935-ben Alonzo Menendez és Pepe Garcia alapította. A briliáns minőségérzéket nagyszerű marketinggel kombinálva Menendez és Garcia elérte, hogy a csúcsra emelkedjen, és olyan mércévé váljon, amelyhez más szivarokat mérnek.

  A Montecristo név ihletője Alexandre Dumas Monte Cristo grófja (vagy Le Comte de Monte Cristo) című műve volt, amelyet irodalmi klasszikusnak tartanak, ahogyan a szivarok is klasszikusnak számítanak! A szivargyári sodrómunkások gyakran olvastak (és még mindig olvasnak) "El Lector" könyveket, és kétségtelenül ez a könyv volt az egyik kedvencük. Talán azért, mert ez egy pompás kalandregény egy férfiról, aki nagy vagyonra tesz szert, és bosszút áll elnyomóján.

  Az Egyesült Királyságban az importőr John Hunter Morris and Elkan Co. Ltd-nek köszönhetjük a híres kardok logójának kiváló kialakítását, és ugyanez a cég, amely ma már Hunters and Frankau néven ismert, még mindig forgalmazza a Montecristo és az összes Havanna szivar márkát az Egyesült Királyságban. Ezeket a szivarokat nagyon gondosan ellenőrzik az angol piaci kiválasztási (EMS) szabványok szerint.

  Az íz: Most is, mint minden másnál, nem csak a marketing lehet az, ami egy ilyen sikeres márkát létrehoz. A szivarok esetében talán még inkább. A Montecristo képes minden igényt kielégíteni, legyen az egy reggeli füst, amit keres, vagy egy késő esti szivar egy nagy étkezés után, megtalálja a Montecristo-t, ami megfelel az alkalomnak. Ezek az ízletes, közepes és telt ízű szivarok az egyedi dohánykeveréküknek és a rendkívül jellegzetes ízüknek köszönhetően nagyon ismerősek az ízlelőbimbók számára. A Colorado - Colorado maduro burkolathoz illenek, de mint minden márka esetében, általában minden burkolati árnyalatban kaphatók. A Montecristo szivarok kézzel sodortak és kivételes minőségűek. Van a kínálatban gépi készítésű Purito, Club és Mini is, ha kevés az idő, de mégis szeretne egy tisztességes szippantást.

 • My Cigar Lab

  A MY CIGAR LAB eredeti ötlete a személyre szabott szivar volt.
  Mindenkinek képesnek kell lennie arra, hogy a szivarját a saját igényei szerint testre szabja.

  A MY CIGAR LAB termékcsalád krémes, aromás és enyhe vagy közepesen erős füstöt garantál.
  A füves, fűszeres aromák végig jelen vannak a füstben, míg idővel fás, diós és végül erős pörkölt aromák alakulnak ki.

  A szivarok három különböző méretben (Robusto, Toro és Torpedo) kaphatók húsz darabos dobozokban.

 • Paradiso

  A Paradiso szivarok kézzel készülnek Jose "Pepin" Garcia gyárában.
  A teljes egészében a legjobb nicaraguai dohányokból készült Paradiso szivarok sötétek, borítójuk olajos, ami garantálja a szivarok aromáját.

  Az ízek gazdagok és intenzívek, az erő és a komplexitás kiváló egyensúlyával.
  A cédrus és a fűszerek aromái a földes jegyekkel együtt találhatók.

 • Partagás

  Az 1845-ben Havannában alapított Partagás az egyik legrégebbi szivar márka. Don Jaime Partagás y Ravelo 1845-ben alapította meg saját gyárát, a Real Fábricas de Tobaco Partagás-t, miután hosszú ideig dolgozott a kubai dohányiparban. A gyár a havannai Industria utca 60. szám alatt található. A kubai szivargyár neve lefordítva "Partagás királyi dohánygyár", amelyet azért választottak, mert Jaime ázsiai és európai nemeseket látott el szivarral. Don Jaime a legjobb dohányok közül a legjobbakkal rendelkezett, mivel a kubai Vuelta Abajo legnagyobb dohányültetvényeinek nagy részét birtokolta. Ez tehát azt jelentette, hogy a világ legjobb ültetvényei közül néhány az övé volt. Az ilyen értékes ültetvények birtoklása azt jelentette, hogy a legfinomabb dohányok közül választhatott, ami a márkát nagyon sikeressé tette. Don Jaime többféle fermentációs és érlelési eljárással kísérletezett a betakarított dohányok esetében, és ő volt az első, aki lektort alkalmazott, aki felolvasott a gyárában dolgozóknak, miközben azok szivarokat sodortak.

  Valamikor 1864 és 1866 között Don Jaime-t meggyilkolták az egyik ültetvényén. Úgy gondolták, hogy egy féltékeny rivális követte el a gyilkosságot egy szerelmi viszony miatt, amelyben Don Jaime élt. Jaime fia, Jose Partagás ekkor vette át az üzletet. A gyárat és a márkát később eladták Jose A. Bance bankárnak, aki aztán újra eladta a gyárat és a márkát. A Cifuentes, Fernández y Cia volt az, aki 1900-ban megvásárolta, a céget Ramon Cifuentes és Don Jose Fernandez vezette. Az 1916-os évben Fernandez elhagyta a céget, Cifuentes pedig új üzlettársat keresett, akivel együtt folytatta az üzletet. Ramon végül Francisco Pego Pita cégével egyesült, és megalakították a Cifuentes, Pego y Cia. nevű új céget. 1927-ben a cég megszerezte a Ramon Allones szivar márka jogait. Röviddel ezután a gyár elkezdte gyártani a tulajdonosáról elnevezett márkát: Cifuentes.

  1938-ban Cifuentes elhunyt, Pego halála pedig 2 évvel később, 1940-ben következett be, így a Cifuentes teljes mértékben a márka, a gyár és a földek irányítása alá került. Valamilyen okból Pego örökösei/családja egyáltalán nem követelt semmit, még mindig nem tudni, hogy miért volt ez így. A vállalatot átnevezték Cifuentes y Cia-ra, hogy tükrözze azt a tényt, hogy csak Ramon volt a felelős. 1954 volt az az év, amikor a Cifuente család 2 új márkát, a La Gloria Cubana és a Bolivar márkát is megvásárolta Jose F. Rochától, és a termelést saját gyárukba helyezte át. A Partagás gyár 1958-ban a kubai szivarok legnagyobb exportőrei közé tartozott, csak a H. Upmann gyár volt nagyobb. Valójában a Partagas exportálta a Kubából exportált összes dohányáru több mint 25%-át.

  A Partagás az eladások tekintetében messze az egyik legnépszerűbb szivar márka volt, a jelentések szerint az 1990-es évek közepén évente körülbelül 10 millió szivar eladása volt. A Partagás mind a forradalom előtt, mind utána az egyik legelismertebb szivar márka volt. A havannai Partagás gyár, amelyet ma "Francisco Perez Germán" gyárnak hívnak, még mindig az éves Partagás szivargyártás nagy részét adja. Sőt, napjainkban is kedvelt látogatóhely a turisták számára.

  Amióta a Limited Edition szivarok bevezetésre kerültek, a Partagas több szivart is kiadott:

  2000: Pirámide
  2001: Serie D No. 3
  2003: Serie D No. 2
  2004: Serie D 1.
  2005: Serie P No. 2 - Újdonság a rendszeres felálláshoz képest.
  2006: Serie D No. 3 újrakiadása
  2008: Serie D No. 5

 • Quai D'Orsay

  A Quai D'Orsay egy fiatal márka a Habanos kínálatában, amelyet a Cubatabaco 1973-ban hozott létre kizárólag a francia piacra a Seita, az egykori francia vállalat kérésére.
  Nevét a Szajna partján fekvő híres párizsi sugárútnak köszönheti, ahol a Seita akkoriban irodái voltak.

  A márka több mint 40 éven keresztül a Habanos portfóliójának diszkrét ékköve maradt, amely csak a francia piac szakértői számára volt elérhető. A legnagyobb újítások a regionális kiadásokban voltak sikeresek, és az elmúlt évtizedekben négy kizárólag a francia piacra készült.

  A Quai D'Orsay összes Habanója "Totalmente a mano con Tripa Larga"-"Totally Handmade with Long filler" (Teljesen kézzel készített, hosszú töltőanyaggal) és könnyű erősséggel készül.

  A Quai D'Orsay márka új szakaszba lépett két új vitola bevezetésével, amelyek új arculattal és nemzetközi forgalmazással jelentek meg a Habanos S.A. különböző piacain.
  Ezek a Quai D'Orsay No. 50 (50-es gyűrűméret x 110 mm hosszúság) és a Quai D'Orsay No. 54 (54-es gyűrűméret x 135 mm hosszúság). Az utóbbi egy új vitola a Habanos S.A. szokásos portfólióján belül. Mindkét bemutatót a Coronas Claro mérettel (42-es gyűrűméret x 142 mm hosszúság) kombinálták, hogy egy szuggesztív márkaportfóliót hozzanak létre, amely a Habanos S.A. nemzetközi forgalmazási hálózatán keresztül világszerte elérhető.

  A márka a gyűrű közepén és oldalán található "Havanna" és "Cuba" feliratokkal jelenlétet és eredetének láthatóságát nyerte el. Ennek az új gyűrűnek egy egyszerűsített változata a 2016-os regionális kiadásban a francia piac számára a Quai D'Orsay Secreto Cubano vitolában (gyűrűméret 40 x 110 mm hosszú) került bemutatásra.

  Ezekkel az új vitolákkal, amelyek a márka rendszeres portfóliójába kerültek, a Habano szerelmesei a világ minden tájáról felfedezhetik és élvezhetik a kifinomultságot és a francia "bájt", valamint a legjobb kubai dohány minden könnyű erejét.

 • Quintero

  A Quintero egy érdekes márka azok számára, akik a Habano ízvilágához szeretnének hozzáférni közepes erősséggel, de megfizethető áron.

  Ez egyike azon kevés Habanos márkáknak, amelyek nem Havannában születtek. Alapítója, Agustín Quintero Cienfuegos városában telepedett le, amelyet a Dél gyöngyszemének is neveznek.

  Minden Habanos, amelyet e márka keverékével készítenek, a Vuelta Abajo zónából származik.

  A Quintero Habanók a "Totalmente a Mano" technikával készülnek, rövid töltőanyaggal, hogy jellegzetes közepes ízüket elérjék.

 • RoMa Craft

  A RoMa Craft márkát 2012-ben alapította a texasi Austinban Mike Rosales szivarkészítő és Skip Martin, aki egy szivarüzlet tulajdonosa.
  A márka gyorsan felkeltette a szivarrajongók és gyűjtők figyelmét országszerte.
  A RoMa Craft Tobac a legjobb dohányok használatának kombinációjával, amelyeket tapasztalt és tehetséges szivarsodrók kezelnek, kreatív és modern keverésekkel és tökéletes időzítéssel egy olyan portfóliót hozott létre, amely tele van élénk, változatos ízekkel rendelkező, csúcsminőségű márkákkal. A híres Fabrica de Tabacos NicaSueño gyár Nicaraguában található, ahol a RoMa Craft Tobac szivarok kézzel, csúcsminőségű konstrukcióval készülnek, és a RoMa Craft Tobac küldetésnyilatkozata iránti elkötelezettségét és a finom dohányok iránti szenvedélyét minden slukkban érezni lehet.

  A RoMa Craft Tobac kínálatában minden alkalomra van valami, amit élvezhetünk.
  Lassú reggelekre vagy délutánokre alkalmas egy Intemperance EC XVIII, amelyben a kakaó, a pörkölt dió, a karamell, a sütőpor és a krémesség sima és elegáns, lágy-közepes testű íze élvezhető.
  Az Aquitaine a kávé, a fűszerek, a cédrus, a fehér bors és a dohány édességének gazdag, testes szövevénye ideális kísérője egy kiadós vacsorának.
  A RoMa Craft Tobac zászlaja alatt megjelent első szivar, a CroMagnon még mindig egy időtlen klasszikus.

  Az évente megjelenő CRAFT kiadványok a NicaSueño szivarsodróinak kivételes tehetségét és készségét mutatják be bonyolult burkolatmintákkal. 

 • Tatuaje

  A közepes és telt testű nicaraguai profilokat kedvelő szivarrajongókat nem kell meggyőzni arról, hogy Pepin Garcia és Pete Johnson méltóak a figyelmükre.
  A Garcia család készíti Johnson Tatuaje márkáját, valamint a jól ismert My Father portfóliójukat, amely magában foglalja a Don Pepin Garcia márkát is.
  Egy pár klasszikus Don Pepin Garcia recept csatlakozik három népszerű Tatuaje keverékhez, valamint egy Cabaiguanhoz.
  Az egész kollekciót kézzel készítik a My Father Cigars gyárában, a nicaraguai Estelíben.
  A bőr, a föld, a fekete bors, a melasz és a kávébab ízjegyei mellett jellegzetes nicaraguai fűszerek is megtalálhatók ebben a csábító választékban, a csomagolások szép változatosságában.

 • Trinidad

  Trinidad nevét a 16. században emelt Santísima Trinidad város tiszteletére kapta, amelyet az UNESCO a világörökség részeként tart számon, és amely Kuba déli partjainál található.

  A Trinidad, mint Habano márka, 1969 óta létezik, és sokáig - a Cohiba márkához hasonlóan - csak külföldi diplomatáknak szánt ajándékokra használták.

  Ez a márka csak 1998-ban vált elérhetővé a dohányosok számára általános értékesítésre, és akkor is csak nagyon korlátozott mennyiségben.

  Kezdetben csak egy méret volt a Trinidadból: a Fundadores.
  2003-ban három további méret, a Reyes, a Coloniales és a Robustos Extra került a kínálatba. A márka új arculatát is bevezették, amely modernebb és összhangban van a Habanók rendkívüli minőségével.

  A Trinidad több éven keresztül az El Laguitóban, a történelmi Cohiba gyárban készült, ahol a Vuelta Abajo zónából származó töltő- és kötőlevelek egyedülállóan illatos és aromás, közepes ízű keveréke teszi egyedivé és nagyon exkluzívvá.
  Ma a Trinidadot Pinar del Ríóban, a Vuelta Abajo legfontosabb városában készítik.

  2009-ben a Trinidad Robustos T bevezetésre került, hogy teljessé tegye a márka kínálatát.

  A Habanos rendszeres portfólióját 2019-ben három új márka bevezetése egészítette ki.
  A három vitola közül kettő még nem jelent meg.
  Ezek az Esmeralda (gyűrűméret 53 x 145 mm hosszú) és a Media Luna (gyűrűméret 50 x 115 mm hosszú), míg a Topes (gyűrűméret 56 x 125 mm hosszú) már 2016-ban limitált kiadásban és nagyon jó fogadtatással megjelent. A Topes most először veszi fel az 56-os gyűrűméretet a márka rendszeres portfóliójába.

  Minden Habanos "Totalmente a mano con Tripa Larga"- Totally Handmade with Long Filler (Teljesen kézzel, hosszú töltőanyaggal) készül.

 • Vegafina

  Az Altadis U.S.A. által forgalmazott, a világ legnépszerűbb márkáinak otthont adó VegaFina szivarok kivételesen jól elkészített prémium szivarok, amelyek nagyon szerény árcédulával büszkélkedhetnek.

  Az eredeti VegaFina szivar lágy és közepes testű, krémesen sima, ecuadori Connecticut Shade borítóval és indonéz kötőanyaggal, alatta érlelt dominikai, kolumbiai és hondurasi hosszú töltőanyagú dohányokkal.
  Ennek az all-star termékcsaládnak a legújabb kiadásai a merész, közepes és telt testű VegaFina Nicaragua, valamint a VegaFina Sumum Edicion Especial 2010 és Especial 2013 - két teljes ízű keverék, amelyek a legfinomabb érlelt vintage dohányokból készültek.
  A vintage szivarok szerelmesei élvezhetik a VegaFina 1998 sorozatot is, amely három nemzet mélyen érlelt dohányából készült, és amelyet egy lenyűgöző és olajos 10 éves ecuadori borító borít.
  Bármelyik VegaFina keveréket is választja, számíthat a kiváló felépítésre, a nagyszerű égésre és a finom ízekre, amelyek messze felülmúlják a nagyon kedvező árcédulát. 

Menu

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Hozz létre egy ingyenes fiókot a kedvelt elemek mentéséhez.

Sign in

Hozzon létre egy ingyenes fiókot a kívánságlisták használatához.

Sign in